Sevilla ondanks zege niet verder in Copa del Rey

Ger
30 januari 2015, 00:02

Voor Sevilla is de Copa del Rey in de kwartfinales tot een einde gekomen. De titelhouder van de Europa League won de return tegen Espanyol weliswaar met 1-0, maar dat was niet voldoende om de 3-1 nederlaag van de uitwedstrijd weg te poetsen.

De Catalaanse formatie had een week eerder een royale voorsprong genomen door treffers van Felipe Caicedo, Sergio Garcia en Lucas. Dankzij een laat doelpunt van Carlos Bacca mocht Sevilla echter toch nog hopen op een ommekeer in de return in Ramón Sánchez Pizjuán. De manschappen van trainer Unai Emery kwamen voor eigen publiek evenwel niet verder dan een late goal van Diogo Figueiras.

Espanyol speelt in de halve eindstrijd tegen Athletic de Bilbao, dat Malaga uitschakelde. Na de doelpuntloze remise in de uitwedstrijd werd de return op eigen veld met 1-0 gewonnen. Aritz Aduriz nam kort na de pauze het enige doelpunt voor zijn rekening. Bij Malaga speelde oud-PSV'er Nordin Amrabat de volledige wedstrijd. De andere halve finale van het Spaanse bekertoernooi gaat tussen FC Barcelona en Villarreal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen