Gebroken kaak na opstootje op training FC Utrecht

Ger
30 januari 2015, 12:33   Bijgewerkt: 30 januari 2015, 12:41

Een opstootje op het trainingsveld van FC Utrecht heeft donderdag grote gevolgen gehad. Anouar Kali en Kristoffer Peterson kregen het met elkaar aan de stok, waarbij de aanvaller een gebroken kaak opliep. De breuk werd vastgesteld in het ziekenhuis.

FC Utrecht verwacht minimaal zes weken niet over Peterson (foto, rechts) te kunnen beschikken. De club voerde donderdag en vrijdagochtend langdurige gesprekken met de betrokken spelers. Kali betuigde spijt, maar komt niet onder een geldboete van de technische staf en een aanvullende straf van de clubleiding uit. Over de hoogte en invulling hiervan wil FC Utrecht geen mededelingen doen.

Kali en Peterson gingen verbaal de strijd met elkaar aan gedurende een klein partijspel, waarna een handgemeen ontstond. De middenvelder deelde daarbij een klap uit. Kali keerde afgelopen zomer, na de degradatie van Roda JC, terug naar FC Utrecht.

De Domstedelingen waren eerder deze week het slachtoffer geworden van een overval. Maandagavond werd in het eigen stadion een medewerker van FC Utrecht onder druk van een vuurwapen gedwongen om de kluis open te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen