FC Utrecht neemt Kali gewoon op in wedstrijdselectie

Ger
30 januari 2015, 12:30

Anouar Kali zit zondag gewoon bij de selectie van FC Utrecht voor de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. De middenvelder kwam donderdag op het trainingsveld in aanvaring met zijn ploegmaat Kristoffer Peterson, die daarbij een gebroken kaak opliep. Kali kan een geldboete van de technische staf en een aanvullende straf van de clubleiding tegemoet zien.

"Het gaat er in het heetst van de strijd vaker fel aan toe op trainingen, maar gisteren is er een grens overschreden", zegt FC Utrecht-directeur Wilco van Schaik tegen het AD. "Anouar is een jongen die altijd wil winnen, heeft eigenschappen waarvoor we hem graag in de ploeg hebben, maar nu is hij te ver gegaan. Hij heeft zijn excuses gemaakt aan Kris en de groep, dat heeft indruk gemaakt."

De irritatie tussen beide spelers ontstond in een fel partijspel op de ochtendtraining van donderdag, wat leidde tot een handgemeen. Peterson heeft de excuses van Kali inmmidels geaccepteerd. "Ik ben er écht niet boos om, ik baal alleen dat ik zo lang langs de kant sta. Juist nu ik voetballend zoveel stappen maak. Anouar zei sorry, ik zag dat hij het meende. Voor mij is de kous af."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen