PSV bezig met versterking: "Vier aanvallers is krap"

Ger
30 januari 2015, 15:26

PSV hoopt de selectie in de laatste dagen van de transferperiode nog een kwaliteitsinjectie te geven. Aangezien Florian Jozefzoon de rest van het seizoen is uitgeschakeld, wil Phillip Cocu graag een extra speler verwelkomen. Dat liet de trainer weten in zijn perspraatje in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Willem II.

"We hebben nu maar vier aanvallers en dat is krap. Ik vind dat we een versterking nodig hebben", aldus Cocu op de website van PSV. De oefenmeester houdt ook rekening met een scenario waarbij een jeugdspeler doorschuift naar de hoofdmacht. Naast Jozefzoon ontbreekt deze speelronde ook Jorrit Hendrix, die naar verwachting over twee weken weer inzetbaar is. De van ziekte herstelde Jetro Willems zit gewoon bij de selectie.

Cocu is onder de indruk van tegenstander Willem II. "Het is een goede ploeg die een eenheid uitstraalt. Met de middelen die ze hebben, is er een evenwichtige selectie neergezet. Vanuit achteruit proberen ze verzorgd voetbal te spelen. Met Samuel Armenteros hebben ze bovendien een balvaste spits die voor veel gevaar zorgt."

Cocu kan zich niet vinden in de kritiek dat PSV vaak countervoetbal speelt. "Je moet als team naar je kwaliteiten spelen, want dan win je wedstrijden. En daar gaat het uiteindelijk om. Maar het gaat te ver om PSV neer te zetten als counterploeg die op z'n eigen helft bivakkeert."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen