Bosz: "Crisis niet van toepassing op ons spel"

Ger
30 januari 2015, 15:47

Vitesse ging afgelopen woensdag met harde cijfers onderuit bij FC Groningen in de kwartfinale van de KNVB Beker (4-0). Peter Bosz is ondanks de uitschakeling tevreden over het spel van zijn ploeg. De trainer hoopt dat de Arnhemmers zich zondag in de thuidwedstrijd tegen Ajax wél gaan belonen.

"De spelers, maar ook wij als staf hebben de bekeruitschakeling als een enorme teleurstelling ervaren. De beker was belangrijk voor ons. Dus dat is een tik. Ook omdat je een uur lang gewoon goed speelt. Dan is er ineens dat moment met de strafschop en de rode kaart", blikt Bosz terug op de website van Vitesse. "Omdat we woensdag goed en met lef hebben gevoetbald, vind ik dat het woord crisis niet van toepassing is op ons spel. Als je kijkt naar de stand op de ranglijst, dan is die met een twaalfde plaats zorgwekkend. Maar clubs in crisis durven vaak minder in een wedstrijd, spelers gaan zich verstoppen en er wordt gewisseld van systeem. Het probleem is alleen dat we de kansen missen. Daar moeten we aan werken."

Guram Kashia, die tegen FC Groningen rood kreeg, ontbreekt tegen Ajax. Bertrand Traoré is na zijn deelname aan de Afrika Cup wél weer van de partij bij Vitesse. Denys Oliinyk en Piet Velthuizen zijn vraagtekens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen