Van den Brom: "Niet tevreden over de uitvoering"

Ger
30 januari 2015, 16:07

Trainer John van den Brom heeft met AZ zondag wat recht te zetten in de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo. De Alkmaarders willen zich revancheren voor de 3-0 nederlaag in de kwartfinales van het bekertoernooi tegen FC Twente.

"Ik ben niet tevreden over de uitvoering van de laatste wedstrijd. Ik heb tegen Twente niet een AZ gezien dat speelde om de halve finales van de beker te halen. Het was onder de maat. Dat het zondag anders moet, is dus duidelijk", zegt Van den Brom op de clubwebsite. "Het gaat om de veldbezetting en hoe de jongens het uitvoeren. We zijn nu dus voornamelijk bezig met het goed neerzetten van de spelers."

Na afloop van het duel in Enschede gaf Aron Jóhannsson in de pers aan toe te zijn aan duidelijkheid omtrent zijn eigen rol. "Dat jongens mondiger worden, vind ik op zich prima. Maar Aron deed het in de verkeerde volgorde. Met dit soort dingen moet hij eerst bij mij komen, de deur van de trainerskamer staat altijd open. Ik heb vanmorgen een goed gesprek met hem gehad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen