Strootman weer lange tijd uitgeschakeld door knie

30 januari 2015, 17:36

Kevin Strootman heeft een flinke dreun te verwerken gekregen. De middenvelder van AS Roma zal weer lange tijd uit de roulatie liggen. De Oranje-international werd vrijdag geopereerd in Amsterdam en tijdens deze ingreep is nieuwe schade aan het kraakbeen in zijn linkerknie aan het licht gekomen. Dat betekent dat hij langer dan verwacht buitenspel zal staan.

Strootman heeft het slechte nieuws zelf via zijn Twitteraccount naar buiten gebracht. "Het littekenweefsel van mijn vorige operatie is vandaag met succes verwijderd. Helaas is er wel kraakbeenschade geconstateerd. Deze heb ik aan de wedstrijd tegen Fiorentina (1-1, red.) overgehouden. Dat betekent dat ik langer rust moet nemen dan aanvankelijk verwacht werd."

De middenvelder is kapot van het nieuws. Hij moest zich het afgelopen jaar zeer lang en hard terugknokken van een zware knieblessure en nu heeft hij weer fikse problemen met het gewricht. "Ik ben extreem teleurgesteld dat het veel langer zal duren voordat ik weer op het veld zal staan", aldus Strootman, die in november zijn rentree had gemaakt na zijn fysieke malheur. Hij miste onder meer het WK door de knieproblemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen