Koeman wil Djuricic en 'ongelukkige' Vilhena halen

30 januari 2015, 17:52

Door de transfer van Jack Cork naar Swansea City leken de geruchten rond Southampton en Feyenoorder Tonny Vilhena weer aan te zwellen en dat is precies wat er een dag later gebeurd is. Manager Ronald Koeman heeft bevestigd dat de twintigjarige middenvelder nadrukkelijk in beeld is bij The Saints. De Nederlandse coach stelde ook dat Filip Djuricic op het verlanglijstje van zijn werkgever staat.

Als het aan Koeman ligt, dan wordt de selectie voor komende maandag - als de transferdeadline verstrijkt - nog versterkt. "Er is een goede kans dat één van deze twee spelers komt, misschien wel allebei", zei Koeman op zijn perspraatje in aanloop naar het duel met Swansea City (zondag) over Vilhena en Djuricic.

Koeman wil Vilhena graag verlossen uit zijn situatie bij Feyenoord, waar hij veroordeeld is tot een plaats op de reservebank. "We zijn in hem geïnteresseerd, omdat hij niet gelukkig is bij Feyenoord. Hij wil graag meer spelen en staat open voor een wissel van club. Ik vind het een goede speler en geloof in zijn kwaliteiten. Hij is ook nog erg jong", aldus Koeman. "Dat past in de filosofie van onze club."

De Nederlandse manager is ook een fan van Djuricic, die dit seizoen door FSV Mainz 05 gehuurd wordt van Benfica. "Ik ben in hem geïnteresseerd, omdat hij een goede speler is die op verschillende posities kan spelen", stelt Koeman over de oud-speler van sc Heerenveen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen