Van Duinen: "Ik blijf bij ADO, mijn hart ligt hier"

30 januari 2015, 17:57

De transferdeadline nadert, waardoor er steeds meer transfergerelateerde berichten de wereld in worden gebracht. Bij ADO Den Haag zijn ook de nodige transferactiviteiten te bespeuren, maar van een vertrek van spits Mike van Duinen zal het in deze transferperiode niet komen. De Hagenaar heeft zijn toekomst verbonden aan de club uit de Hofstad.

Vier dagen voor het verstrijken van de transferdeadline geeft Van Duinen op de officiële website van zijn werkgever aan dat hij in Den Haag blijft spelen. "Ik blijf hier, mijn hart ligt hier en ik wil met ADO Den Haag dit seizoen goed afmaken. Dus voor mij geen onrustig weekend, mijn focus ligt volledig op ADO Den Haag en de wedstrijd tegen Feyenoord", doelt hij op de competitiewedstrijd van komende zondag.

Clubs als AZ en FC Groningen zijn gecharmeerd van Van Duinen, maar de spits mocht ondanks een vertrekwens niet weg bij ADO. Hij heeft nu echter goed met de clubleiding gesproken en dat heeft ertoe geleid dat hij niets meer hoeft te weten van een transfer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen