Ambitieuze Wang: "De drie dagen efficiënt benutten"

30 januari 2015, 23:10

ADO Den Haag moest er even op wachten, maar het geld (acht miljoen euro) van de nieuwe eigenaar is eindelijk binnen. De Chinese zakenman Wang Hui heeft de club uit de Residentiestad zodoende definitief in handen. Hij toont zich zeer ambitieus, als hij het over zijn plannen met de Haagse club heeft.

"Als er op internationaal niveau over het Nederlands voetbal wordt gesproken en de naam ADO Den Haag als eerste genoemd wordt, dan is onze missie geslaagd", zegt de ambitieuze Wang tegen de NOS. De Hagenaars gaan zoeken naar aanwinsten, maar moeten dat wel snel doen. De transferdeadline verstrijkt komende maandag al. "We gaan het proberen, we hebben nog drie dagen de tijd. We zullen die drie dagen efficiënt benutten om een mooi resultaat te boeken", aldus de Chinees.

Algemeen directeur Maarten Fontein wil, ondanks de grootse plannen van Wang, dat ADO met de beide benen op de grond blijft staan. "We moeten altijd onze dromen kunnen hebben. Ambities zijn gezond. En hij mag ze ook uitdragen. Het is aan mij een plan te maken en te presenteren wat reëel is."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen