Eindhoven naar tweede plek: "Geloofde niet meer in zege"

31 januari 2015, 12:04

FC Eindhoven was vrijdagavond in het Eindhovens onderonsje met 2-1 te sterk voor Jong PSV. Door de zege is de formatie van Jean-Paul de Jong opgeklommen naar de tweede plaats in de Jupiler League, al heeft Roda JC wel een wedstrijd minder gespeeld. De Jong is blij met de driepunter, maar niet tevreden over het spel in de tweede helft.

Hij zag dat zijn ploeg met name voor rust de betere was in de derby. "Zoals vaker in een thuiswedstrijd zijn we vandaag de bovenliggende partij geweest en hebben het initiatief gehad", zegt hij op de clubsite. "Op basis van de eerste helft komen we verdiend op voorsprong. In de rust hebben we aangegeven dat we moesten oppassen voor de omschakeling. Dan missen we een aantal grote kansen op de 2-0. Na een omschakel moment wordt het dan toch 1-1."

"Hierna geloofde ik niet meer echt in een overwinning. Maar we komen verdienstelijk en zwaarbevochten op de 2-1 door Chiró N'Toko. We koesteren deze drie punten, maar zijn op basis van de tweede helft niet tevreden. We zijn blij met de punten, aan het einde van de competitie weet je niet meer dat je deze wedstrijd gespeeld hebt", besluit de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen