Pittig programma Cambuur: "Laat maar komen die wedstrijden"

31 januari 2015, 13:56

SC Cambuur staat momenteel op een verdienstelijke achtste plaats in de Eredivisie, maar kan de komende weken iets zakken op de ranglijst. In twee weken tijd neemt de ploeg het op tegen FC Twente, Vitesse, Feyenoord en sc Heerenveen. Trainer Henk de Jong ziet het pittige schema echter met veel vertrouwen tegemoet.

"Het zijn goede ploegen die hoog op de ranglijst staan of die potentie hebben, dat klopt", vertelt de coach op de website van zijn club. "Maar het zijn toch ook prachtige wedstrijden? Uit tegen FC Twente en voetballen in de Kuip. Ik vind het schema geweldig, laat maar komen die wedstrijden."

Vanavond (zaterdag) spelen de Friezen de uitwedstrijd tegen Twente. "De mogelijkheden liggen zoals altijd in ons eigen spel en de uitvoering daarvan. Wij gaan uit van onze kracht omdat we gewoon heel goed kunnen voetballen, dat hebben we de afgelopen weken ook laten zien. Tegen Twente hoop ik dat weer te zien."

Deze week werd Cambuur uitgeschakeld in de KNVB Beker. Na verlenging bleek PEC Zwolle met 2-3 te sterk. "We hebben echt een hele goede wedstrijd gespeeld. Er zit een duidelijk idee achter ons voetbal en we herkennen steeds beter situaties in het veld en weten ook hoe we die moeten oplossen. Als we zo blijven voetballen dan komen de overwinningen en punten vanzelf. Daar zit ik geen seconde over in", blijft hij positief.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen