Newcastle boekt simpele zege op bezoek bij Hull City

31 januari 2015, 15:40

Newcastle United heeft na een reeks van drie wedstrijden zonder zege weer eens gewonnen in de Premier League. De uitwedstrijd tegen laagvlieger Hull City werd relatief eenvoudig gewonnen: 0-3.

Rémy Cabella opende na veertig minuten de score. Hij schoot hard raak na een fraaie individuele actie. Het was voor de Franse zomeraanwinst zijn eerste competitiedoelpunt voor Newcastle. Sammy Ameobi verdubbelde vijf minuten na de pauze de score, door de bal vanaf zo'n dertig meter tegen de touwen te knallen. Het slotwoord was voor Yoan Gouffran, die de score op 0-3 bepaalde. Zijn schot werd nog van richting veranderd, waardoor Hull-doelman Allan McGregor kansloos was. Bij de bezoekers speelde Dary Janmaat de gehele wedstrijd.

Door de overwinning is de ploeg van John Carver weer terug te vinden in het linkerrijtje. De ploeg staat nu gedeeld negende. Concurrenten Stoke City en Swansea City hebben wel een wedstrijd tegoed.