Mourinho mijdt pers, Pellegrini baalt van remise

31 januari 2015, 22:35

José Mourinho heeft weer van zich doen spreken. De Portugese manager van Chelsea meed zaterdag na het 1-1 gelijkspel van zijn elftal in de kraker tegen Manchester City de pers. Zijn City-collega Manuel Pellegrini gaf na afloop wel een analyse en stelde dat er maar één ploeg was die wilde winnen: de zijne.

"Chelsea heeft één mogelijkheid gekregen en die hebben ze benut. Wij hebben meer kansen gehad", zei Pellegrini tegen Sky Sports. Door de remise blijft de achterstand van Manchester City op koploper Chelsea vijf punten. "Wij hebben een heel goede wedstrijd gespeeld. Er was slechts één ploeg die vanaf het begin wilde winnen."

"Ik ben heel trots op mijn spelers omdat ze de persoonlijkheid hebben om van begin tot eind voor de winst te gaan, in deze moeilijke wedstrijd tegen de op dit moment misschien wel beste club in de Premier League. Ik wil niet praten over de speelwijze van Chelsea, maar volgens mij hebben wij de risico's genomen om te winnen. Na rust zijn we achterin geen moment in de problemen gekomen, maar met negen verdedigers rond hun penaltygebied werd het moeilijk om kansen te creëren. We hebben het geprobeerd, maar het is ons niet gelukt om een tweede goal te maken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen