NAC vindt spits in jeugdopleiding Club Brugge

31 januari 2015, 23:46

NAC Breda heeft haar vijfde winterversterking binnen. De Brabantse club maakt zaterdag melding van de komst van Hakim Borahsasar. De 20-jarige spits komt transfervrij over van Club Brugge en tekent een contract tot de zomer van 2017 in het Rat Verlegh Stadion. Vooralsnog gaat het om een mondeling akkoord, de laatste formaliteiten worden zondag afgewikkeld.

"We hielden Hakim in de gaten en zijn blij dat hij ons nu kan komen versterken. Met het oog op de toekomst ben ik er van overtuigd dat Hakim van toegevoegde waarde gaat zijn voor NAC", zegt technisch directeur Graeme Rutjes op NAC.nl. Borahsasar speelde sinds 2012 in de jeugdopleiding van Club Brugge. Tot een debuut in het eerste elftal van blauw-zwart kwam het niet voor de Belgisch jeugdinternational.

Eerder deze winter versterkte NAC zich al met Ruben Ligeon, Dirk Marcellis, Menno Koch en Guyon Fernandez. De komst van Borahsasar betekent hoogstwaarschijnlijk dat Elson Hooi vertrekt bij NAC. De vleugelaanvaller staat in de belangstelling van het Deense Viborg.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen