Wisselvallig Feyenoord boekt nipte zege op ADO

Ger
1 februari 2015, 14:29

Feyenoord heeft de punten zondag in eigen huis gehouden tegen ADO Den Haag. Dat lukte met name dankzij een sterke en gretige eerste helft, want na de pauze bracht Mike van Duinen al snel de spanning terug. Uiteindelijk hield Feyenoord stand, ondanks een mindere tweede helft, en waren twee vroege treffers voldoende voor de volle winst.

Een Haags cadeautje was dan ook meer dan welkom. Dat presentje werd ingepakt en persoonlijk afgeleverd door Timothy Derijck. De centrale verdediger kon een matig schot van Jens Toornstra simpel wegschieten met links, zonder dat er iemand op zijn lip zat. Hij raakte de bal echter totaal verkeerd en zag 'm achter zijn eigen doelman Martin Hansen in het net verdwijnen. De poging van Toornstra was anders voorlangs gegaan.

Rust, 2-0. Geen vuiltje aan de lucht voor Rotterdam-Zuid. Toch? ADO Den Haag dacht daar anders over. Terwijl de meeste aanwezige supporters nog hun plekje opzochten en een nieuwe ronde bier uitdeelden, was daar ineens de aansluitingstreffer. Mike van Duinen kopte een vrije trap vanaf links op prachtige wijze in de verre hoek. Hij verlengde de bal met genoeg vaart, waarna Kenneth Vermeer geheel kansloos was: 2-1. Het bracht de spanning plotseling terug in de wedstrijd, die in de eerste helft al leek te zijn beslist door Feyenoord. Maar niets is wat het lijkt, zeker niet in het voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen