Juventus loopt niet uit, Emanuelson wint met Atalanta

Ger
1 februari 2015, 17:21

Juventus heeft niet weten te profiteren van het puntenverlies van titelconcurrent AS Roma. De koploper van de Serie A bleef bij Udinese op een doelpuntloos gelijkspel steken. Zaterdag had Roma de thuiswedstrijd tegen Empoli al op een 1-1 remise afgesloten.

Juventus mocht niet klagen over de puntendeling, aangezien Udinese de beste kansen afdwong. De ervaren sluitpost Gianluigi Buffon hield zijn doel echter schoon. Door het gelijkspel blijft de marge van titelverdediger Juventus op Roma zeven punten.

Urby Emanuelson beleefde een prima debuut bij Atalanta Bergamo. Voor eigen publiek werd Cagliari met 2-1 verslagen. De oud-Ajacied stapte eerder deze week over van AS Roma. Hij kwam bij Atalanta na een uur in de ploeg voor Cristiano Del Grosso.

Het Napoli van basisspelers Jonathan De Guzman en Dries Mertens hield drie punten over aan het bezoek aan Chievo: 1-2. Lazio ging zonder de geblesseerden Stefan de Vrij en Edson Braafheid met 2-1 onderuit bij Cesena.

Samuel Eto'o zal zijn debuut voor Sampdoria snel willen vergeten. De uitwedstrijd tegen Torino ging met maar liefst 5-1 verloren. De spits uit Kameroen viel twintig minuten voor het einde in.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen