Koeman heeft Djuricic binnen bij Southampton

2 februari 2015, 18:17

Southampton-manager Ronald Koeman gaf afgelopen weekend aan dat hij in ieder geval één middenvelder op St. Mary's wilde verwelkomen en Tonny Vilhena en Filip Djuricic noemde hij als gegadigden. De komst van één van deze twee spelers is in ieder geval in kannen en kruiken. Djuricic maakt het seizoen op huurbasis af bij The Saints. Dat meldt FSV Mainz 05, de club die de Serviër tijdens de eerste seizoenshelft van Benfica huurde.

Djuricic kent men in Nederland vooral vanwege zijn periode bij sc Heerenveen. De Serviër werd dankzij zijn uitstekende ontwikkeling in Friesland voor een slordige zes miljoen euro door Benfica opgepikt, maar in Lissabon wist hij geen potten te breken. Dit seizoen werd hij zodoende uitgeleend aan de Duitse club Mainz. De creatieve middenvelder kwam tot elf optredens in de Bundesliga (nul doelpunten).

Koeman, die dus ook nadrukkelijke belangstelling heeft in Vilhena, zei al dat hij gecharmeerd is van Djuricic. "Ik ben in hem geïnteresseerd, omdat hij een goede speler is die op verschillende posities kan spelen", sprak de Nederlandse coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen