Den Bosch bevestigt vertrek tweetal en haalt Maatsen

2 februari 2015, 20:31

Op de laatste dag van de winterse transferwindow waren er meerdere transferactiviteiten te bespeuren bij FC Den Bosch. De Jupiler League-club heeft in een officieel statement bevestigd dat Erik Quekel en Benjamin van den Broek hun heil elders gaan zoeken en daartegenover staat de komst van Darren Maatsen.

Quekel (27) maakt op huurbasis de overstap naar Jong PSV, waar hij de talenten als een ervaren spelen bij de hand moet nemen. Zijn contract in Den Bosch loopt komende zomer af. Van den Broek gaat voor een Roemeens avontuur. De 27-jarige middenvelder voegt zich per direct bij Universitatea Cluj, dat de afgelopen jaren driemaal in de Champions League uitkwam.

De 24-jarige Maatsen (ex-Excelsior) wordt overgenomen van het Schotse Ross County. Hij komt de Bossche selectie per direct versterken. "Darren is een snelle, rechtsbenige aanvaller die na zijn Schotse avontuur graag weer op Nederlandse bodem aan de slag wilde gaan. Darren wil graag in zichzelf investeren en kijkt er naar uit om voor FC Den Bosch uit te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen