Contracten Swinkels en Losada bij Lierse verscheurd

2 februari 2015, 20:41

Een paar dagen nadat Arjan Swinkels te horen kreeg dat hij uit de eerste selectie van Lierse SK gezet werd, is zijn contract bij de Belgische club ontbonden. Dat geldt ook voor de Argentijnse speler Hernan Losada (ex-sc Heerenveen). Het tweetal kan zodoende met een transfervrije status op zoek naar een nieuwe werkgever.

De clubleiding van Lierse schudde enkel dagen geleden flink aan de boom en Swinkels en Losada kregen de rekening hiervoor gepresenteerd. Hoewel het tweetal normaal gesproken in de basis stonden bij de club, werden ze hardhandig geslachtofferd. Naast het tweetak vertrekken Dusan Micic, Rachid Bourabia en Dorge Kouemaha ook bij Lierse. "Dit bleek de beste oplossing voor alle partijen. Lierse wou de verdere carrière van deze spelers niet in de weg staan", zegt de club in een statement.

Swinkels liet vorige week aan VI weten dat hij behoorlijk pissig was, nadat hij was teruggezet. "Ik ben behoorlijk woest. Out of the blue krijg je te horen dat je niet meer nodig bent, dus ik weet ook nog niet zo goed wat ik moet doen: ik weet het zelf ook pas net. De club heeft gezegd dat ik vier dagen vrij krijg, twee dagen de tijd heb om een nieuwe club te vinden en dat ze zullen meewerken aan een vertrek. Nou, bedankt. Als het niet lukt krijg ik straks een half jaar lang salaris zonder iets te hoeven doen, maar daar heb ik niks aan. Ik wil voetballen", sprak de 30-jarige verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen