Eto'o maakt het zichzelf nu al onmogelijk bij 'Samp'

2 februari 2015, 21:42

Hij staat er pas net onder contract, maar lijkt nu al uit de gratie te raken bij Sampdoria: Samuel Eto'o. Sinisa Mihajlovic, de coach van de club uit Genoa, beticht de Kameroener van een 'groot gebrek aan respect'. De spits werd vorige week nog met veel bombarie gepresenteerd in het Stadio Luigi Ferraris.

Eto'o, zes dagen geleden overgenomen van Everton, was niet gediend vanwege het feit dat er een vrije dag geannuleerd werd door Mihajlovic. De trainer besloot om de spelers te straffen voor de 5-1 nederlaag tegen Torino en laste een dubbele trainingssessie in. Na de ochtendsessie verliet Eto'o al het trainingscomplex om naar zijn familie in Milaan te gaan.

Sampdoria-voorzitter Massimo Ferrero zei tegen Sky Sport Italia dat het slechts een 'kleine ruzie was', maar daar is Mihajlovic het niet mee eens. "Als het een ruzie zou zijn, dan zouden er twee mensen bij betrokken zijn. Maar Eto'o heeft alles zelf gedaan. Het is een groot gebrek aan respect voor mij en het team. Ik weet niet wat de club hiermee moet doen."

Een ontbinding van het contract met wederzijdse instemming is volgens diverse media een optie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen