Fiorentina vangt vertrek Cuadrado op met Salah en Rosi

2 februari 2015, 22:39

Fiorentina heeft zich deze transferperiode uiterst actief getoond. Het grootste nieuws omtrent La Viola was de miljoenentransfer van Juan Cuadrado naar Chelsea, maar de club uit Florence heeft zich ook danig versterkt. Het heeft Mohamed Salah als wisselgeld gekregen van Chelsea en ook Aleandro Rosi vastgelegd. In een eerder stadium werden Alessandro Diamanti en Alberto Gilardino al verwelkomd in Artemio Franchi.

Salah, international van Egypte, wordt tot en met het einde van het seizoen gehuurd van Chelsea. Naar verluidt blijft de Londense club zijn salaris betalen en heeft Fiorentina een optie om hem nog een jaar te huren voor één miljoen euro. Het maakt het vertrek van Cuadrado nog een beetje goed, stelt directeur Daniele Prade. "We wilden Cuadrado niet laten gaan, maar konden de aanbieding niet weigeren. We zijn zeer blij met onze transferwindow."

Rosi is een 27-jarige vleugelaanvaller, die overkomt van Genoa. Hij komt uit de jeugdopleiding van AS Roma en speelde vervolgens voor Chievo Verona, Livorno, Siena, Parma, Sassuolo en Genoa. Hij wordt tot het einde van het seizoen geleend.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen