"Ben alleen in Breda geweest om met mijn moeder te shoppen"

3 februari 2015, 10:04

NAC Breda zat niet stil tijdens de afgelopen transferperiode. De nummer zeventien van de ranglijst haalde een ruim een half dozijn aan nieuwe spelers binnen, één daarvan is Hakim Borahsasar. De 20-jarige aanvaller kwam over van Club Brugge en tekende in het Rat Verlegh Stadion een contract voor 2,5 jaar.

"Ik ben rechtsvoetig, een voetballende spits en kan ook op de flanken spelen. Bij de beloften van Club Brugge heb ik het afgelopen half jaar twaalf doelpunten gemaakt", zegt Borahsasar in BN De Stem over zichzelf.

Borahsasar is door zijn zaakwaarnemer aangeboden bij verschillende clubs uit de Eredivisie, waaronde rNAC Breda. "NAC heeft daarna beelden van mij opgevraagd en is vervolgens een keer komen kijken. Van de club weet ik nog niet zoveel. Ik ben alleen in Breda geweest om een keer met mijn moeder te shoppen. Ik weet wél dat jonge talenten in Nederland veel eerder een kans krijgen in het eerste. De overstap naar NAC is voor mij een bewuste keuze. Ook al omdat er in Nederland meer gevoetbald wordt dan in België. Dat is een aanvaller beter. Ik zie NAC als een nieuwe start. Het is aan mij om mijn kans te grijpen als de trainer me nodig heeft", zegt hij.

Naast Borahsasar voegde NAC Breda in de achterliggende transferperiode ook Divine Naah, Felitciano Zschusschen, Dirk Marcellis, Menno Koch, Guyon Fernandez en Ruben Ligeon toe aan de A-selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen