Tevreden Groningen-directeur: "Wij zijn nergens op ingegaan"

3 februari 2015, 14:44

Een vertrek van clubtopscorer Michael de Leeuw leek aanstaande en ook voor Tjaronn Chery en Eric Botteghin was concrete belangstelling, maar FC Groningen is er voorlopig in geslaagd om de selectie bijeen te houden. Daar is directeur Hans Nijland bijzonder tevreden over, laat hij weten op de site van zijn club.

"Vooral begin januari was het hectisch op onze burelen. Er was concrete belangstelling vanuit China voor Michael de Leeuw en ook rond de steunpilaren Tjaronn Chery en Eric Botteghin was het 'onrustig'. Hoewel wij direct en indirect diverse biedingen hebben gehad, zijn wij nergens op ingegaan. Er was ons veel aan gelegen de huidige spelersgroep intact te laten, dat hebben wij steeds gepredikt", legt de beleidsmaker uit.

In de winterstop haalde FC Groningen met Albert Rusnák en Simon Tibbling twee aanwinsten binnen. Nijland: "Al met al kunnen we dan ook constateren dat we goed door de transferperiode heen zijn gekomen en dat is een prettige gedachte. Helemaal gerust kunnen we nog niet zijn, omdat in diverse andere landen – zoals in Rusland, Qatar en China – het transferwindow deze maand nog geopend is. Niets wijst er op dit moment op dat de zaken nog anders worden, maar in al die jaren hebben we één ding wel geleerd; zeg nooit 'nooit' in de voetballerij, want daarin vinden de meest verrassende en onverwachte ontwikkelingen plaats. Gewild en ongewild..."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen