Wijnaldum waakt voor euforie: "Nog geen schaal gezien"

4 februari 2015, 12:17

Vrijwel niemand lijkt er meer aan te twijfelen dat PSV dit seizoen kampioen van Nederland gaat worden. Concurrent Ajax verliest steeds meer terrein en de ploeg uit Eindhoven blijft winnen, ook met tien man. De meegereisde fans in Breda scandeerden het 'kampioenen, kampioenen!' al luidkeels na de 0-2 overwinning op NAC, maar aanvoerder Georginio Wijnaldum blijft kalm. Aan de landstitel wil hij nog niet te veel denken.

"Vrienden, de fans, de media; iedereen denkt al dat wij kampioen zijn", zegt hij in het Brabants Dagblad. "Maar ik heb nog geen schaal gezien, hoor. Wij moeten zorgen dat we blijven winnen, dan komt die prijs vanzelf."

Wijnaldum waakt voor euforie binnen de Eindhovense selectie. "Wij kunnen van iedereen winnen. Maar als we niet bij de les zijn, kunnen we ook van iedereen verliezen, dat bleek wel in de beker tegen Roda JC Kerkrade. Die wedstrijd is een stok achter de deur, een herinnering aan hoe het niét moet. We hebben één keer zo verloren, maar dat mag nooit meer gebeuren. Zo leren we van elke wedstrijd, in de ene wat meer dan de andere."

"Als iedereen al denkt dat we er zijn en we niet meer alles geven, dan verliezen we. Zolang ik geen schaal in mijn handen heb, zijn we nog geen kampioen. Geloof me, we zijn er nog lang niet", besluit de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen