Stegeman: "Positief blijven en niet cynisch worden"

4 februari 2015, 14:50

Heracles Almelo leek na een sterke reeks eind 2014 wat uit de problemen te zijn, maar de winterstop heeft de club geen goed gedaan. De resultaten in het nieuwe jaar zijn tot dusver niet best en tot overmaat van ramp misdroegen spelers Oussama Tannane en Iliass Bel Hassani zich, met disciplinaire schorsingen als gevolg.

De twee bannelingen ontbreken donderdag in de volgende wedstrijd van Heracles, thuis tegen FC Groningen. Coach John Stegeman hoopt dat zijn ploeg dan eindelijk weer een goed resultaat kan boeken. "We moeten vooral naar onszelf kijken en onze eigen dingen goed doen", zegt hij op de website van Heracles Almelo. "Het staat allemaal dichtbij elkaar maar we zitten natuurlijk in een situatie die we allemaal niet willen."

De coach doet een oproep aan de supporters van Heracles, die nadrukkelijk morren. "We moeten hier met elkaar uitkomen en daar hebben we onze supporters bij nodig. Ik snap dat het soms moeilijk is, maar we zullen tot het eind moeten strijden om erin te blijven. Ik hoop dat de supporters daarbij als twaalfde man fungeren, dat ze positief blijven en niet cynisch worden. We moeten deze club samen in de Eredivisie houden."

"Het zal een gevecht worden om FC Groningen te kunnen verslaan", blikt Stegeman vooruit op de midweekse wedstrijd tegen de nummer acht van de ranglijst. "Maar ik heb er alle vertrouwen in. Het is tijd voor een resultaat, daar snakken we naar en daar gaan we alles aan doen. Dat mag het publiek van ons verwachten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen