Boulahrouz vervangt Wilkshire inderdaad in Friesland

4 februari 2015, 17:28

Zoals verwacht vervangt Khalid Boulahrouz vanavond (18.30 uur) Luke Wilkshire in de basisopstelling van Feyenoord, dat op visite gaat in het Abe Lenstra Stadion van sc Heerenveen. De 33-jarige routinier mag opdraven, omdat de Australiër met een blessure kampt. Wilkshire viel vorige week tijdens de wedstrijd tegen ADO Den Haag (2-1 winst) uit vanwege het fysieke ongemak.

Voor de rest bevinden er zich geen verrassingen in de formatie van trainer Fred Rutten. Elvis Manu ontbreekt nog bij de club uit Rotterdam-Zuid, maar zet wel stapjes in zijn herstel. Feyenoord zal koste wat het kost willen winnen in Friesland, aangezien de achterstand op nummer twee Ajax anders groter wordt en clubs als PEC Zwolle, AZ en FC Twente zich bovendien nog altijd in de schaduw van de Rotterdammers bevinden.

Bij Heerenveen keert centrale verdediger Kenneth Otigba terug in de startopstelling. Hij werd vorige week vanwege disciplinaire redenen (hij was te laat) buiten de basiself gehouden. Dankzij de terugkeer van Otigba moet Doke Schmidt weer genoegen nemen met een rol als reserve. Winteraanwinsten Lerin Duarte en Henk Veerman beginnen op de reservebank.

Opstellingen

sc Heerenveen: Nordfeldt; Marzo, Otigba, Van Aken, Van Anholt; Thern, De Roon, Van den Berg; Slagveer, Uth, Larsson.

Feyenoord: Vermeer; Boulahrouz, Van Beek, Kongolo, Nelom; El Ahmadi, Clasie, Immers; Toornstra, Kazim-Richards, Boëtius.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen