Lodeweges lacht: "Ik ben zo verschrikkelijk trots op mijn elftal"

4 februari 2015, 23:57

SC Heerenveen-trainer Dwight Lodeweges was goed gehumeurd na de zege op Feyenoord. "Ik ben zo verschrikkelijk trots op mijn elftal. Bij fases hadden we het echt moeilijk en dan toch met 3-1 winnen. Ik ben een blij man", aldus de trainer tegen FOX Sports.

"De wedstrijd was van een ongelooflijk hoog niveau. Voor de winter zakten we nog wel eens door de ondergrens heen, maar er zit duidelijk groei in. Ik ben ongelooflijk blij voor de fans. Zelfs het Friese volkslied werd weer eens gezongen na afloop."

Sam Larsson was met twee doelpunten doorslaggevend. "Ik vond dat hij helemaal niet goed begon. Pas na twintig minuten was hij warm, maar wat hij vanaf toen deed was onvoorstelbaar. Als hij zelfvertrouwen heeft kan hij alles. Sam is een heel creatieve gozer, een relaxte jongen en kan ongelooflijk goed voetballen."

Ook over zijn andere doelpuntenmaker Simon Thern, die in de winter werd overgenomen van Malmö FF, had Lodeweges louter positieve woorden. "Hij begon ook niet zo goed, maar heeft zich keurig hersteld', zei de trainer, die blij is met het feit dat Thern zich zo snel heeft aangepast. 'Qua cultuur gaan landen als Noorwegen, Denemarken en Zweden moeiteloos over in Nederland."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen