Dubieus doelpunt brengt Groningen punt tegen Heracles

5 februari 2015, 20:35   Bijgewerkt: 5 februari 2015, 21:02

FC Groningen heeft in Almelo een punt gepakt tegen Heracles. De noorderlingen kwamen twee keer op achterstand en pakten door een laat en dubieus doelpunt alsnog een punt. Door doelpunten van Brahim Darri en Wout Weghorst aan de kant van Heracles en Michael de Leeuw en Tjaronn Chery aan die van Groningen, werd het 2-2.

In de eerste helft begon Groningen nog aardig, maar naarmate de wedstrijd vorderde, nam de thuisploeg het initiatief over. Heracles viel aan en kreeg af en toe een kans. Als de voorzetten iets nauwkeuriger waren geweest, dan waren de grote mogelijkheden om te scoren waarschijnlijk niet te tellen.

Groningen had ruim een uur nodig om los te komen in de wedstrijd. Uit het niets kwamen de bezoekers terug in de wedstrijd toen Albert Rusnák de bal laag had voorgezet en De Leeuw simpel de 1-1 binnen kon lopen. Daarna had FC Groningen de slag te pakken en creëerde het meer kansen.

Maar het was Heracles dat een kwartier voor tijd op voorsprong kwam. Darri speelde Bryan Linssen mooi aan. Linssen controleerde de bal en zag Weghorst voor het doel komen. De boomlange spits kwam voor zijn man en kopte hard de 2-1 binnen. Op dat moment leek de driepunter binnen voor Heracles.

Met dit punt schiet Heracles weinig op, het blijft zestiende staan. FC Groningen bezet nog altijd de achtste plaats met 29 punten uit 21 wedstrijden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen