Stegeman: "Kennelijk geen goed waarnemingsvermogen"

5 februari 2015, 21:37

Heracles Almelo-coach John Stegeman baalde na het gelijkspel tegen FC Groningen (2-2) flink van de arbitrage. De Groningse gelijkmaker viel in de slotfase namelijk terwijl er allang voor een achterbal gefloten had moeten worden.

"Het is een fout van de grensrechter. Dat zal hij ongetwijfeld niet expres doen, maar het is wel gewoon een fout", bromde Stegeman bij FOX Sports. "De scheidsrechter stond er ook dichtbij, maar heeft het ook niet waargenomen. Kennelijk hebben zij niet zo'n goed waarnemingsvermogen. Maar nogmaals, ik ga er niet van uit dat ze het expres doen. Dit is geen 'pechje', dit is gewoon niet opletten. Dit horen drie punten te zijn en is er nu maar één. Als dit straks de twee punten zijn die we missen, dan is dat heel vervelend en zuur. Aan de andere kant, er werd doorgespeeld en Groningen kon scoren, dus misschien hadden we daarna ook iets beter kunnen verdedigen."

"Maar ik ga er verder ook niet over zeuren", aldus Stegeman. "Ik ben blij dat wij het als team goed hebben gedaan, dat vind ik veel belangrijker. Ik vind dat wij verdienden te winnen en geef onszelf een pluim. Ik ben content. Als we zo doorgaan, dan ben ik ervan overtuigd dat we in de Eredivisie blijven."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen