Heracles wil eindelijk weer driepunter tegen Willem II

6 februari 2015, 14:36   Bijgewerkt: 6 februari 2015, 15:37

Tegen FC Groningen leek Heracles Almelo donderdag op weg naar de eerste overwinning van dit jaar, maar door een dubieuze beslissing van de arbitrage werd het uiteindelijk 2-2. Coach John Stegeman hoopt dat zijn ploeg komend weekend, op bezoek bij Willem II, wel weer een keer de volle buit kan pakken.

"We willen de lijn van de wedstrijd tegen FC Groningen doorzetten en eindelijk weer een keer en driepunter over de streep trekken", blikt Stegeman op de website van Heracles Almelo vooruit op het duel in Tilburg.

Heracles heeft de punten keihard nodig, weet hij. "Het staat dichtbij elkaar en de duels worden op details beslist. We hebben goed meegevoetbald bij AZ en hebben FC Twente prima tegenstand geboden en gisteren is er een uur lang niets aan de hand. Bij de eerste aanval van FC Groningen stonden we niet helemaal op te letten en was het meteen raak. Daarna hebben we ons heel knap weer opgericht. Als we zo doorgaan ben ik er van overtuigd dat we op korte termijn drie punten gaan pakken. Ik heb een goed gevoel overgehouden aan de wedstrijd van gisteren, de ploeg heeft prima gereageerd. Ik heb er veel vertrouwen in en dat nemen we me naar Willem II. Dat vind ik een hele solide goede ploeg. Het is echt een team en ze voetballen leuk en onbevangen."

Iliass Bel Hassani en Oussama Tannane ontbreken wegens disciplinaire schorsingen nog in Tilburg, achter de namen van Simon Cziommer, Bryan Linssen, Mark-Jan Fledderus en Denni Avdic staat een vraagteken.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen