Dijkhuizen: "Pittig potje tegen FC Twente"

Ger
6 februari 2015, 16:30

Na twee remises hoopt Excelsior zaterdag ook punten over te houden aan de uitwedstrijd tegen FC Twente. Marinus Dijkhuizen ziet, ondanks de verschillen op de ranglijst, kansen voor zijn ploeg. Hij raakte deze week niet onder de indruk van de huidige nummer zes van de Eredivisie.

Dijkhuizen zag de Enschedese equipe woensdag met 2-0 verliezen bij ADO Den Haag. "Een matige vertoning van Twente, ze hebben die wedstrijd verdiend verloren. Eerder in het seizoen wonnen wij thuis ook van Twente en dat was redelijk verrassend. Dat was een van onze betere wedstrijden, maar daar zijn we niet echt meer mee bezig", zegt Dijkhuizen op de clubwebsite. "Voor morgen zal FC Twente zeker op scherp staan. Twente uit of thuis is sowieso een groot verschil. Ik verwacht daarom een pittig potje morgen in Enschede."

In de afgelopen drie competitieduels kreeg Excelsior maar één doelpunt tegen. De Kralingers wisten zelf echter geen doelpunt te maken. "Dat we de nul houden is een goede basis, maar we moeten zelf meer gaan scoren", weet Dijkhuizen. "Het is nu een tijdje wat minder, maar dat baart me geen zorgen. We zijn een tijdje heel effectief geweest met scoren, maar het is nu wat minder. Het zal aan de bal ook beter moeten dan in de afgelopen wedstrijden, maar ik heb er zin in morgen."

Bij Excelsior is Alessandro Damen de vervanger van de geblesseerde doelman Gino Coutinho. Het meespelen van Adil Auassar is nog onzeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen