Bosz: "Twee zeges geen reden voor ontspanning"

6 februari 2015, 16:58

Na een reeks van tien wedstrijden waarin maar één keer werd gewonnen, boekte Vitesse deze maand in drie dagen tijd twee overwinningen. Daardoor is de hoog aangeschreven Arnhemse ploeg dan eindelijk terug te vinden in het linkerrijtje van de Eredivisie, maar volgens coach Peter Bosz is dat geen reden voor ontspanning.

"We hebben nu twee keer gewonnen, maar dat is geen reden voor ontspanning. Zaterdag staat weer een belangrijke wedstrijd op het programma. Ook die moeten we winnen", zegt Bosz op de clubwebsite. Vitesse gaat zaterdag in het Rat Verlegh Stadion op visite bij NAC Breda, de nummer zeventien van de ranglijst.

"NAC is een ploeg die voor lijfsbehoud speelt. Elk punt telt. Dat is bij ons ook zo, maar zij zullen nog wel een paar punten nodig hebben. Zij spelen met veel mensen achter de bal, houden de ruimtes klein en proberen gevaarlijk te zijn vanuit de omschakeling", analyseert Bosz de tegenstander. Eerder dit seizoen hield NAC Vitesse op 2-2 in de Gelredome.

Vitesse kan in Breda niet beschikken over Renato Ibarra en Arnold Kruiswijk. Piet Velthuizen trainde vrijdag wel weer mee met de selectie. De doelman ontbrak woensdag tegen Cambuur wegens ziekte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen