Siem de Jong moet wachten, rentree lonkt voor Vlaar

6 februari 2015, 21:36

Siem de Jong lijkt nog even geduld te moeten hebben voor hij zijn officiële rentree bij Newcastle United kan maken. Manager John Carver heeft vrijdag op de persconferentie laten weten dat de wedstrijden tegen Stoke City (zaterdag) en Crystal Palace (woensdag) waarschijnlijk nog te vroeg komen voor de Nederlandse middenvelder.

Newcastle United nam De Jong in de zomer van vorig jaar over van Ajax, maar heeft nog maar weinig plezier aan hem kunnen beleven. De zesvoudig Oranje-international raakte begin september geblesseerd aan de lies en zit sindsdien in de lappenmand. De Jong speelde pas drie officiële duels voor zijn nieuwe club. Eind vorige maand deed hij al wel weer mee in een oefenwedstrijd, waarin hij direct trefzeker was.

Ron Vlaar maakt dit weekend mogelijk al wel weer speelminuten in de Premier League. De aanvoerder van Aston Villa stond een maand aan de kant vanwege een knieblessure, maar trainde deze week weer mee en coach Paul Lambert zei vrijdag dat hij Vlaar waarschijnlijk opneemt in de wedstrijdselectie. De ploeg uit Birmingham krijgt zaterdag bezoek van koploper Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen