Bulykin over ADO: "Geweldig om carrière daar af te sluiten"

7 februari 2015, 10:32

Dmitry Bulykin is 35 jaar en bevindt zich dus in de herfst van zijn voetballoopbaan. De spits is momenteel clubloos en zou het zien zitten om zijn carrière in Nederland af te sluiten. Een terugkeer naar ADO Den Haag, waar in het seizoen 2010/11 topscorer van de Eredivisie werd, lijkt hem fantastisch.

Hij weet niet of een terugkeer naar de Nederlandse competitie een optie is. "Dat moet de toekomst uitwijzen. Niemand heeft tot nu toe gebeld. Ik zou het geweldig vinden om mijn loopbaan af te sluiten bij ADO. Ik volg ze nog steeds", zegt hij tegen ELF Voetbal. Hij weet nog veel van het succesvolle seizoen dat hij eerder in Den Haag beleefde. "Die groep was heel hecht en de resultaten waren erg goed. Ik scoorde meer dan twintig keer in de eredivisie en we behaalden zelfs Europees voetbal."

Sinds juli zit de Rus zonder club, maar hij hoop dat daar spoedig verandering in komt. "Ik wil snel een mooie club vinden en mijn loopbaan op een mooie manier afsluiten. Ik hoop nog zo'n anderhalf jaar op een goed niveau te kunnen spelen. Ik denk dat ik nog steeds van waarde kan zijn voor een team. Ik ben fysiek nog steeds heel sterk en heb veel ervaring. Bovendien ben ik ook al lange tijd blessurevrij."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen