Groningen treft 'stabiel' AZ: "Daar ontbreekt het bij ons aan"

7 februari 2015, 12:12

FC Groningen pakte donderdagavond in extremis een punt bij Heracles Almelo en gaat zondag weer proberen een driepunter in de wacht te slepen. De Trots van het Noorden krijgt AZ op bezoek, dat vijfde staat en negen punten meer heeft dan Groningen. Erwin van de Looi wil zondag winnen, om dat gat te verkleinen.

"Dat is dus nog te overbruggen in het restant van de competitie", doelt hij op de clubsite op de kloof van negen punten. "Het zegt op dit moment nog niet heel veel, al kun je beter negen punten voor staan dan negen punten achter. AZ is goed in stabiliteit. Presteert het hele seizoen al op een constant niveau en daar ontbreekt het bij ons momenteel nog aan."

AZ won donderdag nog in Amsterdam met 0-1 van Ajax. "AZ is een stugge ploeg met veel kwaliteit. Niet heel spectaculair, maar in elke linie goede spelers. Een goede spits, een gevaarlijk middenveld, stevige centrale verdedigers en opkomende backs. Het steekt goed in elkaar, maar het is ook een ploeg die ons in het verleden wel aardig lag. Het is zaak om zondagmiddag om kwart voor vijf weer helemaal klaar te zijn. Het wordt een lastige pot, maar we spelen wel thuis in ons eigen Euroborg", besluit de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen