David: "Toen Twente zich meldde was keus niet moeilijk"

7 februari 2015, 12:57

Chris David is terug op het oude nest. De middenvelder wordt door FC Twente voor de rest van het seizoen gehuurd van Fulham, waar hij weinig uitzicht had op speeltijd. De middenvelder speelde in de jeugd ook al voor de Tukkers, maar koos toen voor een avontuur in Engeland. Hij is blij dat hij nu weer terug is in een vertrouwde omgeving.

"Londen is prachtig, maar ik kan je zeggen dat je je zelfs in een wereldstad nog knap eenzaam kunt voelen", zegt hij tegen Tubantia. "Sommige mensen zullen zeggen dat ik te vroeg naar het buitenland ben gegaan, maar ik werd niet gevraagd door topclubs als Chelsea of Manchester United, maar door een middenmoter met een Nederlandse trainer, Martin Jol. Zeg dan maar eens nee."

David is blij met een kans in de Eredivisie. "Toen Twente zich meldde, was voor mij de keus niet moeilijk meer", zegt hij. "De club is veranderd ten opzichte van twee jaar geleden, want nu zie je steeds meer jonge spelers in het eerste elftal opduiken. En wat in mijn geval ook rol speelt, is dat ik weer naar huis ga. Terug naar de familie. Die warme heb in Engeland echt gemist."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen