El Ahmadi: "Clasie zou niet misstaan bij buitenlandse topclub"

7 februari 2015, 13:55

Karim El Ahmadi speelt bij Feyenoord wekelijks samen met Jordy Clasie op het middenveld en hij denkt dat de aanvoerder van de Rotterdammers toe is aan een stap naar het buitenland. Volgens El Ahmadi zou de spelverdeler mee kunnen komen bij een internationale topclub. 

Clasie heeft bij Feyenoord nog een contract tot 2018, maar een transfer in de zomer lijkt niet uitgesloten. "Voor mij zou het mooi zijn als hij blijft, maar hij laat wel wekelijks zien dat hij eigenlijk een stap moet maken. Hij zal niet misstaan bij een grote club in het buitenland", zegt hij tegen de NOS.

"Ik hoop natuurlijk voor Feyenoord en voor mijzelf dat hij blijft, want hij haalt ons naar een hoger niveau. Maar hij moet lekker zelf weten wat hij doet. Ik kan hem alleen maar adviseren." El Ahmadi heeft het naar zijn zin bij Feyenoord en denkt niet aan een transfer. Ook niet als Clasie en eventueel trainer Fred Rutten zouden vertrekken. "Ik voel me gelukkig in Rotterdam, ik voel me thuis in Rotterdam. Ik heb niks te klagen. Ik denk daar totaal niet aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen