Kane dirigeert Tottenham langs Arsenal in fraaie derby

7 februari 2015, 15:39   Bijgewerkt: 7 februari 2015, 15:50

Nadat hij eerder dit seizoen al verantwoordelijk was voor de zege op Chelsea, heeft Harry Kane Tottenham Hotspur nu ook langs Arsenal geleid. De aanvaller produceerde in de Noord-Londense derby twee treffers en had daarmee een groot aandeel in de 2-1 zege op de rivaal. Door de overwinning passeren The Spurs de stadgenoot op de ranglijst.

Op de zege valt weinig af te dingen. Tottenham was de bovenliggende partij, al kwam Arsenal in de eerste helft wel op voorsprong. Mesut Özil was het eindstation van een mooie aanval. De Duitser tikte knap binnen op aangeven van Olivier Giroud. Aan het doelpunt hing wel een sterke lucht van buitenspel.

In de tweede helft ging de thuisploeg op jacht naar de gelijkmaker, en die kwam er in de 56ste minuut. Harry Kane reageerde alert nadat Arsenal-doelman David Ospina een corner van Christian Eriksen niet geweldig verwerkte. Na de gelijkmaker rook Tottenham bloed. De ploeg wilde winnen en was veel op de vijandelijke helft te vinden. Kort voor tijd moest Arsenal buigen voor de rivaal. Kane kopte knap raak uit een fraaie voorzet. Ospina, de uitblinker bij Arsenal, had ditmaal geen antwoord op de inzet. 

Daarna probeerde Arsenal, dat zonder sterspeler Alexis Sánchez aantrad, een punt uit het vuur te slepen, maar dat lukte niet meer. Tottenham is Arsenal door de driepunter voorbij gegaan op de ranglijst en staat nu vierde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen