Vitesse zet zegereeks voort tegen machteloos NAC

7 februari 2015, 22:43

Vitesse heeft zaterdagavond een eenvoudige zege geboekt op laagvlieger NAC Breda: 0-1. Vitesse domineerde het spel tegen een inzakkend NAC, maar vond desondanks pas in de tweede helft het doel. Bertrand Traoré kon eenvoudig intikken na een enorme fout van PSV-huurling Menno Koch. De overwinning betekende de derde zege van de Arnhemmers binnen een tijdsbestek van één week.

Vitesse was heer en meester op het veld, met imponerende statistieken: De Arnhemmers stonden na dertig minuten spelen op maar liefst 75% balbezit. De grootste kans aan Arnhemse zijde kwam op naam van linksbuiten Denys Oliynyk, die aan het einde stond van een fraaie aanval. Na een voorzet van Rochdi Achenteh faalde de Oekraïner echter in de afronding.

Na het rustsignaal sprong Vitesse efficiënter met haar kansen om. NAC-verdediger Menno Koch kwam na een hoge bal onder druk te staan op enkele meters van zijn eigen doel. De PSV-huurling trachtte de bal weg te werken maar miste hopeloos. Bertrand Traoré wist wel raad met de kans en schoof de bal eenvoudig langs doelman Jelle ten Rouwelaar: 0-1. Zijn treffer bleek genoeg voor een overwinning in Breda.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen