Bosz heeft geen medelijden met defensief NAC

8 februari 2015, 10:59

Vitesse is, na een reeks met magere resultaten, een goede serie aan het neerzetten in de Eredivisie. De Arnhemmers wonnen al van Ajax (1-0) en SC Cambuur (0-2) en schreven zaterdagavond wederom drie punten bij. Op bezoek bij het defensief ingestelde NAC Breda won de formatie van trainer Peter Bosz met 0-1, dankzij een doelpunt van Bertrand Traoré in de tweede helft.

Bosz is zeer blij met de zege in Breda, maar hij zag dat zijn ploeg moeite had om door de muur van NAC te breken. "Ik wist van tevoren dat zij een muur op zouden trekken", sprak de Vitesse-coach na afloop van het gewonnen duel tegen Omroep Gelderland. "Iedereen achter de bal, dat is gewoon heel moeilijk. Dan oogt het rommelig omdat heel veel mensen in een kleine ruimte staan", verklaart Bosz.

NAC hield de hele wedstrijd stand, maar uiteindelijk leidde nota bene defensieve wanorde de Arnhemse zege in. "Als je zo verdedigend speelt, kan ie ook een keer verkeerd vallen. Daar heb ik geen medelijden mee", aldus Bosz over de tactiek van de tegenstander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen