Chelsea zeven punten los van City: "Dat is niets"

8 februari 2015, 11:12

Het is een heerlijk weekend voor Chelsea. De koploper van de Premier League zegevierde zelf met 1-2 bij Aston Villa en zag titelconcurrent Manchester City in eigen huis punten morsen tegen Hull City (1-1). Dankzij deze resultaten is de kloof tussen de nummers één en twee van Engeland gegroeid naar zeven punten. "Het is niets", reageert José Mourinho nuchter.

Na afloop van het duel op Villa Park stak hij zijn handen vol blijdschap in de lucht richting de meegereisde Chelsea fans, maar de Portugese oefenmeester wil zich absoluut nog niet rijk rekenen. "In een ander land zou ik zeggen dat het fantastisch is, maar in Engeland zeg ik dat het niets is. Alle wedstrijden zijn lastig, waardoor alles nog kan gebeuren. Het is zeer, zeer moeilijk."

Mourinho wil nog niet denken aan een kampioensfeest. "Zeven punten zijn zeven punten, maar we hebben nog veertien wedstrijden te gaan. Dat staat voor 42 punten, dus onze voorsprong stelt niets voor. We moeten ons blijven focussen. We moeten het stap voor stap bekijken", aldus de manager van Chelsea.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen