"Kuyt brengt schat aan ervaring met zich mee"

8 februari 2015, 12:02

Feyenoord heeft Dirk Kuyt een aanbieding voor een contract van één seizoen gedaan. De 34-jarige Katwijker speelt nu nog bij Fenerbahçe, maar is bereid om een flinke portie salaris in te leveren voor een terugkeer naar De Kuip, waar hij tussen 2003 en 2006 al speelde. Trainer Fred Rutten ziet een comeback van de veelzijdige aanvaller absoluut zitten.

Rutten speelt uiteraard een rol in de contractaanbieding van Feyenoord voor Kuyt. "Ik geef advies en ik heb er advies over gegeven aan de manager. Mede daarom is de aanbieding ook gedaan", stelde de Feyenoord-coach voorafgaand aan het thuisduel met SC Cambuur tegen FOX Sports.

Kuyt kan probleemloos worden ingepast bij Feyenoord, denkt Rutten. "Ik denk dat het het allerbelangrijkste is dat je een speler krijgt die fit is. Hij brengt een schat aan ervaring met zich mee en kan op veel verschillende posities spelen. Het is iets voor volgend jaar, maar hij kan in ieder geval zowel op de flank als in de spits spelen", aldus Rutten.

De aanvaller van Fenerbahçe gaf onlangs aan dat er meerdere geïnteresseerden zijn. "Mijn zaakwaarnemer Rob Jansen heeft meerdere aanbiedingen", zei Kuyt in De Telegraaf. "Pas in maart tijdens de volgende interlandperiode hoop ik meer duidelijkheid over mijn toekomst te geven."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen