Lodeweges geniet van Heerenveen: "Wat een luxe"

8 februari 2015, 13:05

Het is de laatste tijd bepaald geen straf om trainer van sc Heerenveen te zijn. Dwight Lodeweges ziet tot zijn genoegen dat zijn ploeg de afgelopen weken uitstekend voetbal op de mat leg en dat werd deze week fraai geïllustreerd met knappe overwinningen op Feyenoord (3-1) en PEC Zwolle (4-0). Het kan niet op, in Friesland.

Zelfs collega-trainer Ron Jans zei na afloop van Heerenveen - PEC Zwolle dat hij had genoten van het spel van zijn tegenstander. Ook Lodeweges was op de bank aan het genieten van zijn ploeg, in het bijzonder van Sam Larsson. De Zweedse flankenflitser maakte tegen Feyenoord al twee doelpunten en was ook weer trefzeker tegen PEC Zwolle. "Een rasvoetballer, een lust voor het oog", aldus de coach van Heerenveen volgens het ANP.

Lodeweges stak ook de loftrompet over de centrale verdedigers Kenny Otigba en Joost van Aken. Tenslotte vond hij het mooi dat Henk Veerman zich meteen na zijn invalbeurt liet zien. "We willen Henkie zien, werd geroepen. Nou, vooruit maar. Het dreigde wat dood te bloeden, maar leefde meteen op. Twee meter en dan zo'n stiftbal voor 4-0. Wat een luxe!", glimlacht de keuzeheer van de Friezen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen