Werder Bremen heeft de smaak flink te pakken

8 februari 2015, 17:37

Het gaat de laatste tijd van een leiden dakje bij Werder Bremen. De formatie van coach Viktor Skirpnik wist zondag haar vierde zege op rij te boeken in de Bundesliga. Na maandenlang kwakkelen klimt de club zodoende stapje voor stapje omhoog op de ranglijst. Bayer Leverkusen was ditmaal de beurt in het Weserstadion, waar Werder met 2-1 van de subtopper won.

Achtereenvolgens Borussia Dortmund (2-1), Hertha BSC (2-0), 1899 Hoffenheim (1-2) werden al verslagen door Werder, dat zodoende in een uitstekende vorm verkeert. Leverkusen werd ook aan de zegekar gebonden, waardoor de achtste plaats een feit is. De ploeg uit Bremen kan zodoende steeds meer omhoog kijken. In het begin van het seizoen bungelde de club steevast in de onderste regionen, nu is de subtop zelfs in zicht.

Slechts een half uur had Werder nodig om op een 2-0 voorsprong te komen tegen Leverkusen. Davie Selke en Zlatko Junuzovic maakten de doelpunten voor de thuisploeg. De bezoekers kwamen nog voor rust op 2-1 via Hakan Calhanoglu, maar er kon geen stokje gestoken worden voor de vierde Bremense zege op rij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen