Van den Brom geniet: "Beste helft onder mijn leiding"

8 februari 2015, 23:58

AZ-trainer John van den Brom was in zijn nopjes met de wederopstanding van zijn ploeg in en tegen Groningen. Na een 2-1 achterstand bij rust trokken de Alkmaarders uiteindelijk met 4-2 aan het langste eind. "Ik ben heel blij en tevreden met de invulling van de tweede helft", aldus Van den Brom na afloop.

"De eerste helft deden we het niet goed en kwamen we terecht op achterstand. Aan het einde van de eerste helft werden we iets dreigender en moet je een beetje geluk hebben dat 'ie dan valt en met de aansluitingstreffer hadden we nog iets om voor te spelen. Dan ga je toch iets anders de rust in."

Na rust nam AZ het initiatief. "In de tweede helft heb ik genoten van mijn team. Dit is de beste tweede helft die we sinds mijn leiding gespeeld hebben. We hebben de mentale weerbaarheid getoond om terug in de wedstrijd te komen en ook nog overtuigend te winnen."

Van den Brom wil nu ook PSV pijn doen. "Ik ben trots op mijn ploeg. De zege op Ajax heeft een goede uitwerking gehad. Vrijdag hebben we de derde van drie moeilijke wedstrijden, thuis tegen PSV. De eerste twee zijn we goed doorgekomen. Wij zijn er klaar voor, maar dat is voor later deze week."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen