Boca haalt 'enfant terrible' terug naar geboorteland

9 februari 2015, 17:38

Pablo Osvaldo lijkt verlost te zijn van zijn uitzichtloze situatie bij Internazionale. Boca Juniors, in het bijzonder directeur Marcelo London, heeft bevestigd dat de Argentijnse topclub de aanvaller gaat presenteren. "Hij zet dinsdag zijn handtekening onder een contract. Dan mogen we hem officieel Boca-speler noemen."

De in Argentinië geboren Italiaan is eigendom van Southampton, maar werd de eerste seizoenshelft aan Inter uitgeleend. Hoewel hij vijf doelpunten scoorde in vijf optredens, is in Milaan geen toekomst voor hem weggelegd. Bij de Nerazzurri is men niet gediend van zijn misdragingen. Vorig seizoen speelde Osvaldo op huurbasis voor Juventus, maar daar kon hij geen potten breken (elf duels, één goal).

Osvaldo wordt al een tijdje in verband gebracht met een terugkeer naar zijn geboorteland. Hij arriveerde afgelopen zaterdag al in Buenos Aires, om de deal af te ronden. De speler is er al uit met de club en de overstap zal dinsdag dus officieel worden gemaakt. Waarschijnlijk wordt hij tot juli gehuurd, met een optie tot verlenging van de huurovereenkomst. De 29-jarige aanvaller werd door Southampton voor 15 miljoen euro gekocht, een clubrecord.

De Italiaanse international speelde in het verleden ook nog bij Huracan, Atalanta, Lecce, Fiorentina, Bologna, Espanyol, Roma.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen