Weer dreun De Jong: acht weken 'out' door klaplong

10 februari 2015, 22:30

Siem de Jong heeft een nieuwe tegenvaller te verwerken gekregen. De middenvelder van Newcastle United staat acht weken aan de kant vanwege een klaplong, zo meldt zijn werkgever dinsdag via de officiële kanalen. De Jong was juist bijna hersteld van een liesblessure, die hem sinds begin september in de lappenmand had gehouden.

"Na vier maanden hard werken om weer volledig fit te worden is dit een enorme klap", aldus De Jong. Hij ging eerder op de dag onder het mes vanwege de klaplong. "We zijn hoopvol dat de operatie herhaling in de toekomst uitsluit. Dit is heel teleurstellend voor mij persoonlijk, zeker omdat ik weer bijna fit was en me geweldig voelde. Het spijt mij enorm voor mijn teamgenoten, de club en onze fans dat ik het team nog iets langer niet van dienst kan zijn. Maar ik ben vastberaden om zo snel mogelijk en sterker terug te komen."

De Jong (26) verruilde Ajax afgelopen zomer voor Newcastle United. Voor zijn nieuwe club speelde hij pas drie officiële wedstrijden, alvorens zijn lies hem parten speelde. In zijn laatste seizoen bij Ajax werd De Jong ook al geplaagd door blessures, waaronder een klaplong.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen