Ronaldo, Real Madrid en Duitsland wellicht in de prijzen

11 februari 2015, 12:04

Cristiano Ronaldo, Real Madrid en de Duitse nationale ploeg zijn kanshebbers voor de prestigieuze Laureus Award. Ronaldo is één van de zes genomineerden voor de categorie Sportman van het Jaar, Real Madrid en Duitsland kunnen tot Sportploeg van het Jaar uitgeroepen worden.

Voor Ronaldo zou de award zoveelste individuele onderscheiding van de afgelopen jaar betekenen. De Portugese vedette van Real Madrid won dit jaar ook al de Ballon d'Or. In zestig officiële wedstrijden voor club en land maakte hij in 2014 maar liefst 61 doelpunten en gaf hij 22 assists. Mede dankzij de uitstekende prestaties van Ronaldo won Real Madrid afgelopen kalenderjaar diverse prijzen. Tennisser Novak Djokovic, Formule 1-coureur Lewis Hamilton, atleet Renaud Lavillenie, golfer Rory McIlroy en motorrijder Marc Marquez zijn ook genomineerd.

Real Madrid legde beslag op de Copa del Rey, Champions League, Europese Supercup en het WK voor clubs. Dat heeft De Koninklijke een nominatie opgeleverd voor de prijs Sportploeg van het Jaar. Het concurreert onder meer met de Duitse ploeg, die zich afgelopen zomer tot wereldkampioen kroonde in Brazilië. De twee voetbalteams gaan voor de Laureus Award de strijd aan met het European Ryder Cup Team (golf), Mercedes (Formule 1), San Antonio Spurs (basketbal) en het Zwitserse Davis Cup Team (tennis).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen