Maaskant lijkt dubbelrol te gaan vervullen bij NAC

11 februari 2015, 15:06   Bijgewerkt: 11 februari 2015, 16:42

Robert Maaskant lijkt na het vertrek van technisch directeur Graeme Rutjes niet alleen meer de hoofdcoach te zijn bij NAC Breda. De Schiedammer neemt waarschijnlijk tot het einde van het seizoen de taken over van de vertrokken technische man. De oefenmeester heeft tegen BN De Stem gezegd dat het voor de hand ligt dat hij ook de openstaande functie gaat vervullen en bovendien claimt VI dat Maaskant op korte termijn benoemd zal worden tot technisch directeur.

De raad van commissarissen (rvc) van NAC wil de komende dag graag duidelijkheid verschaffen over de opvolging van Rutjes. "Voor de korte termijn wil ik niet weglopen voor mijn verantwoordelijkheden", geeft Maaskant aan. "Ik heb nog met niemand gesproken van de club, maar het ligt voor de hand dat ze bij mij uitkomen om de taken van Graeme tijdelijk waar te nemen. Ik denk dat op zeer korte termijn duidelijkheid zal komen, hoewel ik er geen tijdslimiet aan wil verbinden", aldus de trainer, die nog niet richting volgend seizoen wil kijken. "Eerst dit jaar goed afronden en NAC met z'n allen in de Eredivisie houden."

De selectie van NAC heeft er vanwege de teleurstellende prestaties voor gekozen om dit jaar geen carnaval te vieren. De Bredanaars zouden misschien een trainingskamp beleggen, maar deze vlieger gaat door de financiële situatie niet op. Naast de sportieve en financiële malaise speelt ook nog eens de kwestie rond het opstellen van de niet speelgerechtigde Milos Zukanovic, waardoor NAC misschien wel een sanctie als puntenaftrek boven het hoofd hangt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen